31/3-16

Dagarna går och valparna blir större och större. De kryper runt överallt i lådan och det är nästintill omöjligt att få bra kort på dem då de inte vill vara stilla. Vissa valpar går med på att bli lite fotograferade medan vissa andra vill tillbaka in till mamma och direkt börjar åla sig. Valparna äter så det står härliga till och bara stiger i vikt. Här följer lite bilder från idag.
 
Azzo:
 
 
 
 
 
Atzimo:
 
 
 
 
 
Azir:
 
 
 
 
Alazka:
 
 
 
Ajax:
 
 
 
 
 

27/3-2016

Valparna är nu inne på sin tredje dag i världen. När vi vägde dem idag så blev vi nästan chockade över utvecklingen. De hade gått upp ungefär tio gram var! Vi är så glada över att allting går bra och över att Bubble är en sådan himla bra mamma.
 
Eftersom det är fem barn i vår familj så har vi låtit alla ge ett temporärt namn till varsin valp. De kallas nu Atzimo, Azzo, Azir, Ajax och Alazka.
Här följer lite bilder ifrån idag.
 
Atzimo:
 
 
 
 
Azzo:
 
 
 
 
Azzo längst upp till vänster.
Atzimo längst upp till höger.
Ajax längst ner till vänster.
I högen till höger så ligger Azir högst upp och Alazka under.
 
 
 
Azir
 
 
 
Ajax
 
 
 
Alazka:
 

Andra vägningen 26/3-16

 
Idag har vi vägt grabbarna för andra gången, och allt verkar se okej ut. Ingen har tappat vikt utan alla har gått upp mer eller mindre. Vi passade även på att ta lite kort när vi vägde dem, men de flesta bilderna blev suddiga då valparna inte vill ligga helt stilla och vi inte har någon jättebra kamera. Här kommer några bilder från idag i alla fall.
 
 
 

bubbleivattenberg.blogg.se

Denna sida handlar om vår Prazský krysarík-tik som heter Bubble och hennes valpar.

RSS 2.0